Sariti la continut


Mischief si Sixteen Candles

Cine nu iubeste anii 80 acum in anii 2010 si ceva? Mischief si Sixteen Candles sunt acele comedioare romantice cu adolescenti care se faceau in anii 80; in cazul de fata 85 si 84 mai exact. Si aceste doua exemplare mi se par printre cele mai reusite ale genului si ale timpului.

La Sixteen Candles avem povestea clasica care se invarte in jurul unei petreceri si a peripetiilor, care dupa cum stim, la adolescentii americane sunt “wild” and “terrible”. Pe de alta parte la Mischief avem cliseul indragostelii baiatului nepopular fata de fata cea mai populara din scoala, trecand prin prietenia cu unul cam rebel, neinteles si traumatizat de un tata abuziv. Suna prost, asa ca are si mai putine puncte decat Sixteen Candles cam peste tot pe unde m-am uitat. Dar mie nu mi s-a parut asa. La mine povestea a functionat chiar foarte bine.

Cu siguranta filmele astea nu sunt mari capodopere, dar va vor oferi cateva ore placute. Asta mai ales spre deosebire de multe capodopere care ofera doar timp neplacut. Eu cel putin pot spune ca mie mi-au oferit doua dupa-amieze minunate.

Publicat in categoria Cinemateca, Comedie, Filmele lu' tata, Romantic.


0 Raspunsuri

Ramaneti la curent cu aceasta conversatie, abonati-va la feed-ul RSS de comentarii pentru acest articol.HTML acceptat partial

sau raspundeti la acest post via trackback.